Kesäistä kuhinaa

Lomalta palattuani pääsin heti tarttumaan ”oikeisiin töihin”, kun Sarassa vietettiin viime torstaina heinäpäivää. Varsinaiset heinäpoudat ovat tänä kesänä olleet kortilla ja myös talkoopäivämme valkeni epävakaisena. Hankojen ja haravoiden kanssa ei tarvinnut henkilökunnan yksin heilua, vaan avuksi saapui parikymmentä innokasta talkoolaista ja heinät saatiin korjattua aamupäivän aikana sen suuremmin kastumatta.

Heinätalkoot ovat museolla perinne ja yhdessä kootut seipäät seisovat museon pihalla mallina vanhoista työtavoista sekä yhdessä tekemisestä.

2017_7_1Heinäpäivä

Juuri nyt museolla valmistaudutaan jo seuraavaan tapahtumaan, eli erityisesti lapsiperheille suunnattuun kotieläinpäivään 20.7. Museon pihalla voi tuolloin nähdä omien eläinten lisäksi monenlaista kotieläintä lehmästä aasiin. Teemapäivänä museolla on myös monta muuta kotieläimiin liittyvää puuhaa, kuten teemaopastuksia sekä keppihevoskisa.

2017_7_2Kotieläinpäivä

Museon kesässä ihan parasta ovat ihmiset. Matkalaiset poikkeavat näyttelyyn ja ravintolaan, eivätkä vaihtelevat säät juurikaan vaikuta kesäsesongin vilkkauteen. Heinäkuussa pääsylipun hintaan kuuluvat opastukset houkuttelevat väkeä päivä toisensa jälkeen ja turisti-infona toimivan neuvontatiskimme henkilökunta saa tiuhaan käyttää sekä kielitaitoaan että paikallistuntemustaan vastaillessaan erilaisiin kysymyksiin.

Kesä on ihmisen parasta aikaa, tuumii amanuenssi

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s