Välähdyksiä kesästä

Kesä on ollut vilkasta aikaa museolla, kun yksittäiset matkailijat, perheet ja ryhmät saapuvat museolle tutustumaan näyttelyihin, lounastamaan ravintolassa ja osallistumaan museon tapahtumapäiviin.

Kesäkauden alkaessa innokkaat koululaisryhmät kävivät lasten kierroksilla tutustumassa maatalouden historiaan ja nykypäivään ja työpajoissa suunniteltiin tulevaisuuden maatalouskoneita, omia puumerkkejä ja myös voita tehtiin yhdessä koululaisten kanssa. Toukokuussa myös pidettiin Takakonttikirppispäivä, johon saapui runsaasti myyjiä ja pihalla käytiin vilkasta kauppaa.

DSC_6110

Kesä- ja heinäkuussa kesälomalaisia on käynyt museolla ilahduttavasti. Heinäkuun yleisöopastukset ja lasten kierrokset antavat kävijöille mahdollisuuden tutustua näyttelyyn oppaan johdatuksella ja ne ovatkin suosittuja. Erityisenä kohokohtana kesästä on jäänyt mieleen Kotieläinpäivä, jolloin museolla kävi suuri joukko perheitä päivää viettämässä. Koko päivän oli paljon puuhaa ympäri museoaluetta ja nopeasti päivä vierähtikin. Vierailulla oli monenmoisia ihastuttavia kotieläimiä, talutusratsatusta oli tarjolla ja pihalla käytiin oikein jännittävät kepparikisat.

DSC_6641

Vaan eipä meno museolla hiljene syksyä kohti käännyttäessäkään. Seuraavaksi järjestämme Yhdessä-päivän 23.8., jossa seurat, yhdistykset ja muut tapahtumia järjestävät tahot saavat vinkkejä tapahtumista tiedottamiseen sekä talkoiden että tapahtumien järjestämiseen liittyvistä asioista.

Syyskuun ensimmäisenä lauantaina heittäydytään jälleen perinteisten Köyrimarkkinoiden leppoisaan markkinatunnelmaan. Luvassa on jälleen markkinamyyjien taidokkaita käsitöitä, maistuvaa markkinaruokaa ja mielenkiintoisia työnäytöksiä. Tervetuloa tuleviin tapahtumiin!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s