Talvilomailua

Viime viikolla käynnistynyt aarrejahti on alkanut vilkkaasti. Salaperäisten aarteiden etsiminen näyttelystä on herättänyt uteliaiden pikkuetsijöiden kiinnostuksen. Kaikkien aarteiden löytäminen ei ole ollut aivan yhtä helppoa, mutta pienten lisävinkkien avulla aarteet ovat lopulta selvinneet.

aarre

Entisajan ihmisten aarteita ovat olleet monenlaiset asiat ja näihin aarteisiin tutustutaan niitä tutkailemalla ja niiden merkitykseen perehtymällä. Aarteita saa tutkia ja niihin saa myös koskea, kunhan käsittelee niitä varoen ja jättää ne omalle paikalleen seuraavan etsijän löydettäväksi. Eräs aarteista on kovin salaperäinen ja siitä on ollut kirjavia tulkintoja. Toisen aarteen kummallisen kirjoitusasun tulkintaan on puolestaan tarvittu toisinaan vanhemman apua, sillä kaunokirjoituksen taitaminen ei ole enää niin yleistä.

aarrejahtiweb

Salaperäinen kirje. Kuka onkaan kirjoittanut äidille?

Pakkaskeleillä on mukava viettää aikaa museossa vaikkapa juuri aarrejahdin parissa. Aarrejahtiin pääsee myös tällä sekä seuraavalla viikolla, joten vielä ehtii tutkimaan aarteita. Pääsylipun hinnalla pääset mukaan aarrejahtiin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s