Kesäpäivän jälkimainingit

Torstaina 19.7. maatalousmuseossa vietettiin vauhdikasta koko perheen kesäpäivää. Aurinkoinen ja helteinen sää houkutteli paikalle paljon väkeä. Päivän aikana riitti ohjelmaa sekä museon sisätiloissa, että piha-alueella.

ulkokuva

Lasten kierroksilla tutustuttiin maatilan eri eläimiin ja niiden tehtäviin. Työpajoissa valmistui kesäisiä kukkakangaskasseja sekä veikeitä kivimehiläisiä. Kasvomaalaus keräsi osallistujia jonoksi asti. Halukkaat pääsivät maalauttamaan haluamansa kuvan esimerkiksi poskeen.

Kuva-aiheista suosituimpia olivat erityisesti hämähäkit ja valkoiset puput. Pupu-kuvien suosion syynä olivat ehkä museon pihalla Kanniston kotieläintilalta vierailulle tulleet vasta viikon vanhat kaninpoikaset. Kanniston kotieläintilalta oli mukana myös aasi, Leenu vuohi ja alpakoita.

Myös keppihevoskisat saatiin järjestettyä ja kilpailijat jaksoivat hyvin iltapäivän helteestä huolimatta. Vauhdikasta menoa tarjosivat myös Kylämäen hevostilan kärryajelut. Meillä oli täällä Sarassa oikein antoisa päivä ja hymyilevät kasvot kertoivat ainakin jotain tapahtuman onnistumisen puolesta. Pistetäänpä ensi kesänä vielä paremmaksi!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s